+45 46 19 52 53 info@skskraner.dk

Kranservice

Ligger i vores DNA
læs mereKontakt vores ingeniør
electrician 21 - Serviceprogram Kranudstyr
Serviceprogrammet

Velholdte kraner
arbejder bare bedre

Lovpligtige kraneftersyn

Lovpligtige eftersyn – certificeret tryghed.

Arbejdstilsynet kræver, at alle kraner, løftetilbehør og gondolsystemer skal gennemgå et eftersyn hvert 12. løbende måned, udført af en sagkyndig person.

SKS Kraners medarbejdere gennemfører hvert 3. år et certificeringskursus udbudt af Kranbranchen. Herved sikrer vi, at alle vores medarbejdere altid er opdateret med den sidste nye viden på området – Din sikkerhed og tryghed!

Kraner skal prøvebelastes som afslutning på det lovpligtige eftersyn, hvilket vi udfører med frithængende byrder som loven foreskriver – Din sikkerhed og tryghed!

Når vi nu alligevel er tilstede i dine faciliteter, vil det oftest være en fordel, at vi samtidig udfører eftersyn på alt løftegrej, stiger, løfteåg og pallereoler – Din sikkerhed og tryghed!

Alt udført service dokumenteres på servicerapporter, lige til at sætte ind i kranjournalen eller leveret elektronisk, såfremt dette ønskes.

10-års eftersyn

Enhver udekran skal have udført et 10 års eftersyn 10 år efter opførelsen. Dette eftersyn er et udviddet eftersyn, der kræver et særligt fagligt kendskab til kraners virkemåde og opbygning.

Et 10 års eftersyn kræver en gennemgang af kranen med NDT konrol, for at sikre at stålkonstruktionen er uden væsentlige fejl og mangler.

SKS Kraner udfører hvert år flere 10 års eftersyn, og har igennem årene opbygget en særlig viden og kunnen herom. Der udarbejdes en særlig rapport for disse eftersyn. Din sikkerhed og tryghed!

Serviceaftale

En skriftlig serviceaftale om udførelse af lovpligtige eftersyn sikrer vores kunder en adgang til vores 24/7 tilkaldeordning, alle årets 365 dage!

Aftalen sikrer samtidig, at vi kontakter dig som kunde i rimelig tid, inden eftersynet skal udføres. Vi planlægger herefter sammen, hvorledes eftersynet kan udføres på et tidspunkt og på en måde, således at det forstyrrer jeres produktion mindst. Din sikkerhed og tryghed!

Professionel kranservice

Der er ikke noget mere demotiverende, end når udstyret sætter ud af drift og et projekt ender med at stå ufærdigt. Herudover er det også essentielt at sikre, at alt dit udstyr er driftssikkert, så du og dine kolleger med stor tryghed kan benytte jer af udstyret. Af denne grund er det altid yderst vigtigt at holde sit udstyr vedlige, hvorved du eliminerer usikkerheden ved, at ovenstående scenarier kommer til at gøre sig gældende for dig.

Vi tilbyder fuldservice af kranudstyr

 

  • Løfteudstyr
  • Faldsikringsudstyr

 

  • Løftegrej
  • Ståltov/kæde
  • Tovstyr
  • Trykring
  • Tovtromle
  • Tovskiver
electrician 21 - Serviceprogram Kranudstyr
Fuldservice programmer

Vores Ansvar

9

Vi kommer før problemet opstår

Med et serviceprogram sørger vi for at dine taljer og løftegrej altid er vedligeholdte og godkendte. Ved service konstaterer vi om sliddele synger på sidste vers og skifter dem med kundens tilsagn, så antallet af pludselige nedbræk sænkes væsentligt.

9

Du kan regne med både kvalitet og pris

Vores montører bliver certificeret hver 3. år og arbejder udelukkende med kraner og løfteudstyr. Med en fastprisaftale får du sikkerhed i at vide præcis hvad service på eksempelvis taljer kommer til at koste, men vi arbejder også på timebasis, hvis dit behov f.eks. fluktuerer meget fra år til år.

9

Elektronik testes og gennemprøves

Under service sørger vi bl.a. for at alle funktioner virker og leverer det, de skal, så du får maksimalt udbytte af udstyret.

9

Mekaniske dele kontrolleres og testes

Dele, som naturlig slides ved brug, testes altid, så vi sørger for at de minimum holder til næste serviceeftersyn.

9

Kabler og kæder udskiftes

Det er vigtigt at du altid kan være sikker på at kæder/wirer holder under løft, selv hvis du bevæger dig på grænsen til den godkendte last. Med SKS Kraner som servicepartner, kan du være sikker på at dele, som belastes mest også kan holde.

 

electrician 04 - Serviceprogram Kranudstyr
Tilkald

Kundens Ansvar

9

Vi kommer når problemet opstår

Under nedbrud er det vigtigt at have en servicepartner, man kan stole på. Vores montører er altid blot et opkald væk og som kunde kan du være sikker på, hvis der virkelig er problemer, er vi på pletten så hurtigt, det overhovedet kan lade sig gøre.

9

Kvalitet og pris hænger sammen

Hvis man vælger SKS Kraner, ved man at tingene er i orden og kvaliteten er i top. Vi kører ikke fra opgaven før den er løst.

9

Individuel tilkaldsordning

SKS Kraner har montører over alt på Sjælland og skræddersyr gerne en løsning, som passer til jeres organisation.

9

Vi kommer når du kalder

Vi har 24 timers service, så hvis der skulle opstå nedbrud stiller vi med en montør – oftest indenfor et par timer.

electrician 04 - Serviceprogram Kranudstyr
Kraner & kranservice 24/7

Få professionel
Kranservice

SKS Kraner A/S er en stærk partner for nordeuropæiske virksomheder indenfor sektorer som affalds- og materialehåndtering, industri, havne, materieludlejning, kranservice, maskinstationer og mange flere.

Med vores godt 30 års erfaringer i kran branchen har vi valgt at forpligte os selv på robusthed, kvalitet og pris. Det betyder stabilitet og troværdighed i vores slutprodukt og dermed også for vores kunder. Det har vi opbygget gennem stærke alliancer med nogle af verdens bedste partnere i branchen.

Uanset hvilken type kran det handler om, så er vores top uddannede ingeniør team klar med professionel rådgivning om ydeevne og høj driftssikkerhed. Så tøv ikke en kende med at ringe os op for en uforpligtende snak om netop din løfteopgave eller dit projekt.

Vores serviceprogram

Hos SKS-Kraner i Viby Sj. tilbyder vi professionelle serviceeftersyn af kraner i hele Danmark. Med et serviceprogram er du sikker på, at du overholder alle lovpligtige eftersyn for sikker drift af dit maskineri.

Vi står klar til at tilbyde et serviceprogram med skræddersyede løsninger til de lovpligtige eftersyn, så din virksomhed får den bedst mulige service. Vi laver en plan for at udføre eftersyn, når det passer bedst muligt ind i din virksomheds drift for at forstyrre arbejdet mindst muligt.
Vores dygtige ingeniører og servicemontører står klar til at rådgive og vejlede, så du kan bruge dine kraner så effektivt som muligt og få mest muligt ud af dit materiel.

For mere information om vores serviceprogram, kan du ringe på telefon: 46 19 52 53 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine kraner.

9

Serviceaftale for at sikre langtidsholdbarheden af din kran

Med en serviceaftale med SKS Kraner A/S er du sikker på at overholde det lovpligtige eftersyn og få en altid driftssikker kran. Vi servicerer kunder i hele Skandinavien samt England.
Ved at tegne en servicekontrakt med SKS Kraner A/S er du sikret, at det lovpligtige eftersyn udføres på vilkår og tidspunkter, der passer ind i jeres virksomheds driftssituation. Som en del af aftalen vedligeholdes dine anlæg på en sådan måde, at ”nedetiden” for anlæggene mindskes.

Hvis der er tale om udendørs opstillede kraner, er der særlige krav om 10 års eftersyn. Dette eftersyn skal omfatte de bærende dele, svejsninger, samlinger, sikkerhedsudstyr og transmissionsudstyr. Uanset hvornår på dagen, at du ønsker servicen på din kran foretaget, skal du ikke tvivle på, at vi er den rette til opgaven – vi servicerer alle døgnets timer året rundt.

 

9

Kranservice, eftersyn og reparation

Fra Arbejdstilsynets side er der krav om, at alle hejseredskaber og løftegrej skal have et lovpligtigt eftersyn (hovedeftersyn) hver 12. løbende måned.

De funktioner, der iflg. loven skal udføres, udgør:
• Justering, funktionskontrol og visuel kontrol af sikkerhedsudstyr
• Visuel kontrol af stålkonstruktioner, bæremidler og mekaniske dele
• Funktionskontrol af el-udrustning, strømtilførsel og betjeningsorganer
• Funktionskontrol af hydrauliske og pneumatiske komponenter
• Prøvebelastning og dokumentation
• Andre relevante dele der må fremgå af brugsanvisning eller kranjournal

Mere specifikt er der en lang række punkter på kranen, løftegrejet eller det kran-relaterede udstyr, som vi gennem går, hvilket fremgår af det følgende:

• Hovedhejsebremse
• Finhejsebremse
• Katkørebremse
• Krankørebremse

 

Læs mere om vores bidrag til opfyldelse af verdensmålene

electrician 21 - Serviceprogram Kranudstyr
E-mail eller telefon

Brug for en kraningeniør? 
Vi er klar på e-mail & telefon

8 + 2 =