+45 46 19 52 53 info@skskraner.dk

Om SKS Kraner A/S

Skandinaviens bedste kranleverandør
læs mereKontakt vores ingeniør
  1. Forside
  2. |
  3. Om SKS

Om

SKS Kraner A/S sælger og servicerer kraner, vakuumudstyr, løftegrej, vinduespudsergondoler og andet kranrelateret udstyr til Danmark, Sverige, Norge, Finland, England samt til Grønland, Island og Færøerne.

SKS Kraner beskæftiger i alt 15 personer med base på hovedkontoret i Viby Sj.

SKS Kraner ejerforhold og historik

SKS Kraner A/S ejes af Eno Hausner, der købte SKS Kraner i 2004. Selskabet blev stiftet i år 2000. Selskabet har højeste kreditværdighed AAA ®, Bisnode ©. 

SKS Kraner A/S idegrundlag

SKS Kraner A/S vil med baggrund i en lang håndværksmæssig erfaring på kranområdet stå som det naturlige valg af serviceleverandør på lovpligtige eftersyn af kraner og kranrelateret løftegrej, og stå for salg, opsætning og reparation af industrikraner, vakuumanlæg, vinduespudsergondoler samt salg og reparation af løftegrej. Kranerne bygges primært på egen fabrik i Viby Sj. eller i andre højteknologiske underleverandører i Baltikum eller i Tyskland.

SKS Kraner A/S ønsker ved god rådgivning at sikre kunden den rigtige og skræddersyede løsning.

SKS Kraner A/S vil med valg af agenturer vælge samarbejdspartnere, der sammen med SKS Kraner A/S kan tilføre kunden en merværdi i ydelsen.

SKS Kraner A/S vil kendes på en høj og vedvarende kvalitet i sine serviceydelser og produkter.

SKS Kraner A/S lægger vægt på at være en inspirerende arbejdsplads med veluddannede medarbejdere, der i kraft af en mindre, men fleksibel organisation sætter kundens behov i centrum. De fleste af vores medarbejdere har anciennitet tilbage fra 2005/2006.

SKS Kraner A/S arbejder med CERTIFICERET KRANSERVICE, hvor samtlige medarbejdere eksamineres med en certificerende eksamen. Medarbejderne re-certificeres hvert tredje år.

SKS Kraner A/S yder døgnservice – året rundt for kunder med en fast flerårig serviceaftale.

electrician 21 - Om SKS
E-mail eller telefon

Brug for en kraningeniør? 
Vi er klar på e-mail & telefon

2 + 7 =