+45 46 19 52 53 info@skskraner.dk

Radiostyring af kraner

Præcis og effektiv
læs mereKontakt vores ingeniør

Professionelle radiostyringer til kraner

ikusi3 - Radiostyring af kraner

SKS Kraner har de sidste 20 år forhandlet spanske Ikusi radiostyringer. Ikusi radiostyringsdelen er nu opkøbt af danske Danfoss, hvilket er med til at understrege kvaliteten i produktet.

Langt de fleste traverskraner leveres i dag med radiostyring, hvorved kranens bruger kan holde et bedre overblik over sine løft samt opnå en større sikkerhedsafstand.

Radiostyringerne kan leveres som trykknap- eller som joystick-modeller, alt afhængig af de aktuelle behov.

At undvære sin radiostyring kan lægge kranen død i en længere periode, Derfor er SKS Kraners medarbejdere trænede i at reparere Danfoss Ikusi radiostyringer ude hos kunden eller hjemme på værkstedet, så kranens nedetid kan minimeres.

Hertil kommer, at vore medarbejdere ofte servicerer andre radiostyringer som Åkerstrøm og TeleRadio.

Radiostyring af kraner benyttes i dag i forbindelse med at øge sikkerheden, eftersom operatøren af kranen kan positionere sig således, at overblikket over løftet er størst, og risikoen er mindst. Derudover er radiostyring af kraner også tidsbesparende, hvilket skal ses i forlængelses af, at effektiviteten øges, da arbejdsprocessen kommer til at forløbe mere konsistent med større overblik over det pågældende løft fra operatørens perspektiv.

 

 

Hvilket mærke samarbejder vi med?

SKS Kraner A/S er agent for Danfoss IKUSI Radiostyringer i Danmark, men leverer også Ikusi radiostyringsanlæg til Sverige, Norge, Finland og England.

IKUSI er et stort spansk elektronikfirma. Virksomheden fremstiller elektronik til bl.a. lufthavne over hele verden samt radiostyringer til alle tænkelige formål. Danfoss har købt hele radiostyringsdelen ud af Ikusi.

IKUSI har en stor afdeling liggende i Regensburg, Tyskland, som er SKS Kraner’s samarbejdspartner.

IKUSI radiostyringer leveres til styring af arbejdsmaskiner, industrikraner, byggekraner, mobilkraner og lastbilkraner, ja alt fra den simpleste styring til det mest komplicerede radiostyringsanlæg.

 

Radiostyringer i sikkerhedskategori 3

Radiostyringer til styring af kraner kræver en sikkerhedskategori 3 godkendelse. Dvs., at der er mindst 2 stoprelæer. Alle radiostyringer, der leveres til styring af krananlæg fra SKS Kraner A/S, har sikkerhedskategori 3 godkendelse.

SKS Kraner A/S er altid lagerførende i standard radiostyringer, hvilket medfører en meget kort leveringstid på kun 2 til 4 dage.

Til hydraulikanlæg, så som lastbilmonterede kraner eller mobilkraner, kan vi levere radiostyringer der kører med proportionalstyring af hydraulikventilerne. Dette gør, at alle bevægelser styres i alle hastigheder fra minimum til maksimum, med henblik på at opnå størst mulig sikkerhed ved arbejdet.

 

Vi reparerer på eget værksted – eller på stedet

Alle reparationer udføres på vores eget specialværksted, og i mange tilfælde vil vores montører kunne udbedre fejlen på stedet. Reservedele til vores radiostyringer findes i de fleste af vores montørbiler.

SKS Kraner A/S er ligeledes leveringsdygtig i Danfoss Ikusi radiostyringsanlæg til EX-miljø.

Vores medarbejdere efteruddannes løbende af Ikusi.

 

Kontakt os

Hvis du mangler radiostyring af din kran eller blot er i tvivl om, hvilken type radiostyring der er ideel til din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon +45 46 19 52 53 eller alternativt på mail info@skskraner.dk.

electrician 21 - Radiostyring af kraner
E-mail eller telefon

Brug for en kraningeniør? 
Vi er klar på e-mail & telefon

10 + 14 =