+45 46 19 52 53 info@skskraner.dk

Løftesystem tilpasset efter arbejdsprocesser

  1. Forside
  2. |
  3. OVERBLIK

Kraner til alle løftebehov

Uanset løftebehov i arbejdsprocessen, så tilbyder vi vores kunder unik rådgivning til den rigtige løsning. Sortimentet kan anvendes lige fra præcis manøvrering til krævende arbejdsstationsbrug. Vi benytter alene kvalitative -, effektive – og sikre komponenter.

Kranernes løftekapacitet

Kranertil arbejdssituationer dækker typisk en effektive løftebehov med belastninger fra 60 kg til 15.000 kg .

Skræddersyede kraner

Vores mangeårige erfaringer betyder, at vi kan tilpasse vores kraner præcist efter kundernes forskellige behov. Vi tilpasser den enkelte kran, så den er fuldt optimeret efter både arbejdsproces og sikkerhed.

Vælg mellem enten en enkelt- eller dobbeltdrager kran. En enkeltdrager kran kan være med kassedragere eller med såkaldte profildragere. Eventuelt kan modellen være en underløbende kran, hvis bygningen ikke giver mulighed for en egentlig søjlekonstruktion.

En kran skal være sikker, stærk og solid

Vores stålkonstruktioner giver stærk og solid kran, der er designet til at reducere påvirkningen på bygningen – også på sigt. Kranføreren skal selvfølgelig have 100% kontrol over lasten med trinløs hastighedsstyring langs køreskinnen. Elektriske endestop medvirker il optimering af sikkerhed og talje mod elektrisk overbelastning.

Råderummet under kædetajle kranen udnyttes maksimalt til andre opgaver gennem minimering af afstand mellem loft og krog. Desuden tilbyder vi muligheden for montage af antikollisionsanordninger på kran og vogn.

OVERBLIK – LØFTESYSTEM TIL ARBEJDSSITURATIONER

LØFTEKRAFT
60 – 15.000 KG

KRANTYPER
Svingkraner
Luft- og balanceløft
Arbejdsstationskraner
Kædetaljer
Andre manuelle løfteenheder