Døgnvagt +45 46 19 52 53 info@skskraner.dk

Radiostyring af kraner

SKS Kraner A/S er agent for IKUSI Radiostyringer i Danmark og i Sverige, men leverer også Ikusi radiostyringsanlæg til Norge, Finland og England.

IKUSI er et stort spansk elektronikfirma. Virksomheden fremstiller elektronik til bl.a. lufthavne over hele verden samt radiostyringer til alle tænkelige formål.

IKUSI har en stor afdeling liggende i Dietfurth, Tyskland, som er SKS Kraner’s samarbejdspartner.

IKUSI radiostyringer leveres til styring af arbejdsmaskiner, industrikraner, byggekraner, mobilkraner og lastbilkraner, ja  alt fra den simpleste styring til det mest komplicerede radiostyringsanlæg.

Radiostyringer i sikkerhedskategori 3

Radiostyringer til styring af kraner, kræver en sikkerhedskategori 3 godkendelse. Dvs. at der er mindst 2 stoprelæer. Alle radiostyringer, der leveres til styring af krananlæg fra SKS Kraner A/S, har sikkerhedskategori 3 godkendelse.

SKS Kraner A/S er altid lagerførende i standard radiostyringer, hvilket medfører en meget kort leveringstid på kun 2 til 4 dage.

Til hydraulikanlæg, så som lastbilmonterede kraner eller mobilkraner, kan vi levere radiostyringer der kører med proportionalstyring af hydraulikventilerne. Dette gør, at alle bevægelser styres i alle hastigheder fra minimum til maksimum, med henblik på at opnå størst mulig sikkerhed ved arbejdet.

Vi reparerer på eget værksted – eller på stedet

Alle reparationer udføres på vort eget specialværksted, og i mange tilfælde vil vore montører kunne udbedre fejlen på stedet. Reservedele til vore radiostyringer findes i de fleste af vore montørbiler.

SKS Kraner A/S er ligeledes leveringsdygtig i Ikusi radiostyringsanlæg til EX-miljø.

Vore medarbejdere efteruddannes løbende  hos Ikusi.

Link Ikusi

Download katalog