Døgnvagt +45 46 19 52 53 info@skskraner.dk

PROFIL
SKS Kraner A/S producerer, leverer, servicerer og reparerer kraner og løfteudstyr til industrien i Skandinavien, Tyskland, Polen og England.
SKS Kraner A/S yder igennem sit medlemskab af Kranbranchen igennem Dansk Industi (tidligere Kran fabrikant Foreningen) certificeret service af kraner og løfteudstyr. Vore medarbejdere aflægger jævnligt prøver heri, kontrolleret af brancheforeningen. Læs mere om brancheforeningen her.
SKS Kraner A/S er en 100 % dansk ejet virksomhed, men med et stort internationalt partner netværk bag sig, der gør, at vi ofte er i stand til at afhjælpe vores kunders behov betydeligt hurtigere end mange af vore øvrige kolleger i branchen. Se en del af partnerskabet her.
SKS Kraner A/S har en tiltagende eksport af kraner til vore omkringliggende lande, senest England.
SKS Kraner A/S er en mindre virksomhed, der med en effektiv og veluddannet organisation søger at leve op til vore kunders individuelle krav og forventninger til os.
SKS Kraner A/S tilbyder med sin mangeårige erfaring på området kundetilpassede vedligeholdelsesprogrammer, inspektionsservices, reparationer og forbedringer af alle mærker og typer af krananlæg.
SKS Kraner A/S tilbyder døgnservice til de af vore kunder, der har disse behov. Alle årets dage, 24 timer i døgnet. Læs mere om døgnservice her.

MISSION
Vi er til for at være det naturlige valg for salg og service af kraner, vakuumudstyr, løftegrej og andet kranrelateret udstyr til virksomheder.

VISION
Vi vil opleves som Nordens naturlige valg til leverancer af kraner og tilbehør.