Døgnvagt +45 46 19 52 53 info@skskraner.dk

NÅR SKIBET SKAL I - ELLER OP AD VANDET ...

Vi bygger sikre – og effektive løsninger til havnene

Havnekraner og mastekraner

Vi har leveret og opstillet kraner til en lang række af lystbådehavne over hele Danmark som fx Sønderborg, Virksund, Nykøbing Mors, Roskilde, Vedbæk, Næstved, Strynø og Karrebæksminde.

Et godt løft til danske lystbådehavne

SKS Kraner A/S har en lang erfaring med salg af kraner til bådeløft, hvad enten det drejer sig om store 20 t løft eller løft af master til sejlbåde.

Bådehåndtering og opbevaring af både i havnemiljøer er altid en kritisk faktor, der ofte involverer eksterne vognmænd m.m.

Mange havne er af den overbevisning, at en investering i en bådekran ikke kan hænge sammen økonomisk. Dette er ofte forkert, idet det mange gange viser sig, at investeringen hurtigt bliver vendt til en indtægtskilde for den enkelte sejlklub eller havn. Klubbens/havnens faste brugere oplever en billigere service end tidligere, hvilket sammen med andre gæster i havnen medfører et øget antal løft end tidligere. Kranen er altid på pletten, når behovet er til stede.

Løfteåg til både

Kombineret med et af SKS Kraners specialudviklede løfteåg, er der her mulighed for at få en stærk og optimal løsning til servicering af havnens brugere.

Mastekran

SKS Kraner A/S specialdesigner sine mastekraner, så de opfylder den enkelte sejlklub/havns ønsker og behov. Ved en overbygning på bådkranens udligger er der mulighed for at udstyre kranen med en mastekran, således at man får to kraner i èn.

Lad os mødes og finde løsningen til jeres behov og ønsker.

Bådeoptagere

SKS Kraner A/S kan levere selvkørende bådeoptagere i hejseområdet 10 til 400 ton. Bådeoptagerne er karakteriseret ved en perfekt tilpasning til løft af både i udemiljø. Bådeoptagerne er robuste, nemme at anvende og er lette at manøvrere med.

Bådestativer

SKS Kraner A/S bistår gerne med assistance til valg af bådestativer. Kontakt os for nærmere.

Kraner til erhvershavne

SKS Kraner A/S kan levere og servicere enhver form for havnekran i samarbejde med en af vore udenlandske partnere.

SKS Kraner A/S servicerer pt. havnekraner op til 100 tons løfteevne.